Среща на преподаватели от катедрата със студенти от III курс, специалност „Икономика на отбраната и сигурността“

IMG_0388На 24.09.2013г. в зала П037 се проведе среща на преподавателите от катедра „Национална и регионална сигурност“ със студентите от III курс от специалност „Икномика на отбраната и сигурността“.

На срещата ръководителят на катедрата проф. Димитър Димитров запозна студентите с дейността на катедрата и с това с какви възможности биха имали за професионална реализация. Бяха представени преподавателите и докторантите от Катедрата, като към всички тях бяха отправени множество интересни  въпроси. По време на срещата беше представен и снимков материал от посещенията на членовете на катедрата в различни институции, участието в конференции и др.

Проф.Димитров сподели, че не се съмнява в  успеха на бъдещите висшисти от специалност „Икономика на отбраната и сигурността” като подкрепи твърдението си с официалните резултати от приема на студенти в направление „Икономика” след втори курс, а именно че по бал специалността се нарежда на пето и осмо място, съответно при мъжете и при жените. Накрая проф. Димитров пожела на студентите творчество и креативност.