Връчване на дипломите на студентите от Катедра „Национална и Регионална Сигурност“ за 2023 година

Катедра „Национална и Регионална Сигурност“ с гордост обявява тържествена церемония по връчването на дипломите на всички нейни дипломирали се през 2023 година студенти от ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“.

Церемонията по връчването на дипломите на дипломиращите се студенти на катедрата ще се състои на 21 ноември 2023 година от 15:00 часа в Аула „Максима“.

За да могат да получат своите дипломи, дипломантите следва да:

  1. Изкарат бележка от библиотеката, че не дължат книги.
  2. Да се явят между 13:30 – 14:30 на 21 ноември на гише номер 11 в университета, за да връчат бележката от библиотеката и да се разпишат за получаване на дипломата.
  3. Да дойдат в аулата малко преди началният час на церемонията, за да може да облекат своите дипломантски тоги и да седнат по местата си.

За да се избегнат проблеми по време на процеса, молим дипломантите да носят със себе си своята лична карта, студентска книжка и карта за библиотеката, в случаи, че се наложи те да бъдат изискани от служителите на университета.

Катедрата предоставя безплатни за ползване официални академични тоги на своите дипломанти, които те могат да използват за церемонията, включително за снимки в залата. Тяхното изнасяне извън залата е забранено. Те могат да бъдат взети на място в самата зала и се поставят върху останалите дрехи на дипломантите. Към тогите не са включени шапки (поради хигиенни и други причини). Дипломантите също имат право да се явят със собствено закупени тоги, ако така предпочитат.

Дипломантите, които искат да имат и академична шапка, ще трябва да я закупят отделно. Такива се продават в книжарницата на УНСС, както и на други места. След закупуване те остават за студента. Препоръчваме на дипломантите да си ги набавят предварително, за да е сигурно, че подходяща шапка ще бъде намерена за всеки един от тях.

Катедрата желае на своите дипломанти незабравима церемония и много успехи в тяхната бъдеща реализация! На добър час!