Участие в Десета студентска научна конференция „Перспективи и предизвикателства пред мениджмънта“

На 25.04.2018г., студентката от 4ти курс в специалност „Икономика на отбраната и сигурността“, към катедра „Национална и регионална сигурност“- Светла Александрова взе участие  в Десета юбилейна студентска научна конференция „Перспективи и предизвикателства пред мениджмънта“, организирана съвместно от Студентски съвет на УНСС и Катедра „Управление“.

Студентката участва в конкурса с разработка на тема: „Кризата с човешките ресурси в България- предизвикателство пред мениджмънта“.

Конференцията имаше състезателен характер, с две нива на селекция.

На първия етап от 45 доклада, бяха подбрани от компетентно жури 10те най-добри разработки. Най-добрите 10, бяха поканени на конференция на която да бъдат представени разработките и да бъдат наградени 4те най-добри.

С разработката, която създаде изключителен интерес в журито и събуди желание за множество въпроси, участничката спечели призовото 3то място на конкурса.

Това постижение е поредно доказателство, че студентите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността“, печелят призовите места и на конкурси , извън предметната област на сигурността.

Текст: Светла Александрова – IV курс