АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ СПЕЦИАЛНОСТ „ИКОНОМИКА НА ОТБРАНАТА И СИГУРНОСТТА” ДАРИХА КНИГИ НА СВОЯТА КАТЕДРАТА

10325315_639294502824298_7132058371554785094_nПреди няколко дни библиотеката на катедра „Национална и регионална сигурност” на УНСС получи ценно дарение от книги посветени на икономиката на сигурността и отбраната и съвременните предизвикателства пред сигурността. Една благородна инициатива на абсолвентите от специалност Икономика на отбраната и сигурността випуск 2014 г.

Правим това дарение от специализирана литература водени преди всичко от чувството на признателност към преподавателите от катедрата, които през изминалите две години дадоха всичко от себе си, за да ни въведат в проблемите на икономиката на сигурността и отбраната. Нека това бъде един добър спомен от нас за всички. Освен това бихме искали тези книги да бъдат полезни и на студентите, които ще се обучават в специалност Икономика на отбраната и сигурността в УНСС през следващите години, заяви от името на колегите си четвъртокурсничката Цветомира Пенкова.

Дарението бе прието от проф. д-р Димитър Димитров – ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност”, който благодари от свое име и от името на ръководения от него екип. Той отбеляза, че книгите ще бъдат от голяма полза за преподавателската и изследователска работа на катедрата и пожела на студентите много успехи в личен и професионален план. От страна на катедрата присъстваха още ас. д-р Недко Тагарев и докторант Захари Горанов.