Кръгла маса на тема „Обществени медии и публични финанси. Казусът „БНР и Музикаутор“

Широк дебат по темата „Обществени медии и публични финанси. Казусът „БНР и Музикаутор“ очерта реалното състояние и адекватните решения на кръгла маса, която се проведе в УНСС. Във форума, организиран от Центъра за медийни изследвания и аудиовизуална политика и катедра „Медии и обществени комуникации“, участваха представители на академичните среди, БНР, БНТ, Съвета за електронни медии, НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и др.

В кръглата маса взеха активно участие проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“ и ръководител на катедра „Икономика на отбраната и сигурността, и ас. д-р Екатерина Богомилова, научен секретар на катедрата.

Приветствам идеята за публичен диспут по такава важна проблематика, отбеляза проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“. Дискусията разкри многото измерения на проблема, инициативата трябва да бъде подкрепена и това е част както от политиката на нашия Факултет, така и на Университета, посочи проф. Димитров.

Повече информация за събитието.