Държавен изпит и защитa на дипломни работи през февруари

На 27.02.2009 г.(петък) 9.00 ч. ще се проведе държавния изпит на специалност “Икономика на отбраната и сигурността” за завършващите бакалавърско обучение. Правилата за провеждане на изпита могат да бъдат намерени в раздел “Учебни материали” на сайта на катедрата. Копие на въпросника за изпита може да получите от катедрата, каб. 5027.

Защитите на дипломни работи за всички форми на магистърско обучение ще се проведат също на 27 февруари 2009 г. от 9.00 часа. [:]Срокът за предаването на готовите дипломни работи (отпечатани, подвързани в 2 екземпляра, подписани от дипломанта и научния ръководител), както и  копие на CD, трябва да бъдат предадени в катедрата, каб. 5027, най-късно до 16 февруари (понеделник).

До държавен изпит и защита се допускат само студенти, които са положили успешно всички изпити. До 23 февруари 2009 г., всеки явяващ се на държавен изпит или защита на дипломна работа трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга. Проверката може да бъде направена съответно, за бакалаври в отдел “Обща канцелария”, и за магистри – в отдел “Магистърско обучение”.