Прием за летен семестър 2022/2023 по магистърска програма “Икономика на отбраната и сигурността със спец. „Ядрена сигурност”

Напомняме, че приемът на документи за магистърски програми за летен семестър 2022/2023 продължава. Ако имате интерес към въпроси, свързани с ядрената сигурност, подайте своите документи в срок до 26 януари 2023 г. вкл.

Обучението по специалност “Икономика на отбраната и сигурността със спец. „Ядрена сигурност” е изцяло на английски език, с продължителност три семестъра, редовна форма. Програмата е единствената по рода си и цели да подготви висококвалифицирани управленски кадри за нуждите на ядрената енергетика, свързаните отрасли и административните структури, отговорни за регулирането на използването на ядрени материали.

За придобиване на умения и познания, студентите получават достъп до информационни материали, предоставени от международен екип от преподаватели, както и възможност за контакти с представители от частния и публичния сектор, ангажирани в тази област. Повече за специалността ще откриете тук.

Допълнителните условия и начини за кандидатстване ще намерите тук.