ЯНУАРСКИ МАГИСТЪРСКИ ПРИЕМ 2021

Поради големия интерес в септемврийския магистърски прием, катедра „Национална и регионална сигурност“ обявява януарски магистърски прием в две специалности.

Кандидат – магистрите ще могат да кандидатстват за специалностите „Икономика на отбраната и сигурността, със специализация „Корпоративна сигурност““ и „Управление на киберсигурността„.

Приемът на кандиадт – магистри се извършва чрез конкурс по документи. Повече информация за балообразуването можете да намерите тук.

Подаването на документи се осъществява както в Центъра за прием на документи на УНСС, така и онлайн.

Сроковете за прием на документи в Центъра за прием на документи на УНСС са както следва: от 14.12.2020 г. до 18.12.2020 г. и от 04.01.2021 до 20.01.2021 г.

Сроковете за онлайн подаване на документи са както следва: от 14.12.2020 г. до 20.01.2021 г.

Повече информация за необходимите документи и такси ще намерите тук.

Подробна информация за целия процес по кандидатстване, класиране и записване в магистърски прием следете на платформата за кандидат – магистри на УНСС на следния линк: magistri.unwe.bg .

Подробна информация за обучението в магистърските програми на катедрата ще намерите тук. За всякакви въпроси и допълнителна информация за нашите магистърски програми, можете да се обръщате към административния секретар на катедрата – Адела Бозмарова, на следния имейл: abozmarova@e-dnrs.org