Държавен изпит и защита на магистърски тези юли 2017

На 06.07.2017 г. (четвъртък) ще се проведе Държавен изпит на специалност “Икономика на отбраната и сигурността” за завършващите ОКС „Бакалавър”. Правилата за провеждане на изпита и въпросникът могат да бъдат намерени в раздел “Учебни материали”, подраздел „Дипломиране“ на сайта на катедрата. Копие на въпросника за изпита може да бъде получен и от катедрата, каб. 5027.
Защитата на магистърски тези за всички специалности и форми на магистърско обучение, провеждано от катедра „Национална и регионална сигурност”, ще се проведе също на 06.07.2017 г. Срокът за предаване на готовите дипломни работи е 20.06.2017г.
Магистърската теза трябва да бъде отпечатана, подвързана, подписана от дипломанта и научния ръководител. Един екземпляр, електронно копие на дипломната работа на CD, както и попълнена и подписана декларация по образец трябва да бъдат предадени в катедрата, каб. 5027.
В отдел “Студенти – магистър” се представя копие на първа страница на дипломната работа подписана от дипломанта и научния ръководител, два броя снимки (паспортен формат), печат в книжката от библиотеката на УНСС, копие на дипломата за бакалавър.
ВАЖНО! До държавен изпит и защита се допускат само студенти, които са положили успешно всички изпити и са семестриално завършили. До 22.06.2017 г., всеки студенти, явяващ се на държавен изпит или защита на дипломна работа, трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга. Проверката за оценки може да бъде направена съответно, за бакалаври в отдел “Студенти – бакалавър”, и за магистри – в отдел “Студенти – магистър”.