Футболен двубой между преподаватели и студенти под наслов „Не на вандализма и агресията по футболните стадиони“ (снимки)

На 06.12.2016 г. спортен комплекс „Мир и Дружба“ в Студентски град стана арена на футболна среща между преподаватели от катедра „Национална и регионална сигурност” и студенти от 3-ти курс, специалност „Икономика на отбраната и сигурността”. Събитието се осъществи след официална покана от страна на студентите към преподавателския състав на катедрата и се проведе под мотото „Не на вандализма и агресията на футболните стадиони“.

В двубоя участие взеха научният секретар на катедра „Национална и регионална сигурност” ас. д-р. Екатерина Богомилова, гл. ас. д-р. Нончо Димитров, ас. д-р. Юри Ценков и ас. д-р. Атанас Димитров, както и докторантите Горан Ангелов и Цветомира Пенкова.

Футболната среща премина в атмосфера на взаимно уважение, което би следвало да бъде образец за бъдещи спортни прояви, а след нейния край и двата отбора се съгласиха, че съвместната работа на преподаватели и студенти в извън семинарни дейности също спомага за постигането на високи резултати.

Студентите от 3-ти курс от специалност „Икономика на отбраната и сигурността” изказват своята благодарност към преподавателския колектив за отделеното време и незабравимите емоции.

Текст и снимки: Светла Александрова