ДАТИ ЗА ДЪРЖАВНИ ИЗПИТИ ЛЯТО 2015

Уважаеми колеги,

На 02. 07. 2015 г. (четвъртък) от 9.00 ч. ще се проведе държавният изпит за завършилите бакалавърско обучение на специалност “Икономика на отбраната и сигурността”. Правилата за провеждане на изпита могат да бъдат намерени в раздел “Учебни материали” от сайта на катедрата.

Защитите на дипломни работи за всички форми на магистърско обучение ще се проведат също на 02. 07. 2015 г. (четвъртък) от 9.00 ч. Готовите дипломни работи (отпечатани в 2 екземпляра, подвързани, подписани от дипломанта и научния ръководител), както и копие на CD, трябва да бъдат предадени в катедрата, кабинет 4040, най-късно до 19.06. 2015 г.

До държавен изпит и защита на магистърска теза се допускат само студенти, които са положили успешно всички изпити.

До 22.06.2015г., всеки студент, явяващ се на държавен изпит, трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга и да подаде молба в съответната канцелария. Изискват се и два броя снимки (паспортен формат).

Най-късно до 22.06. 2015 г., всеки дипломант, явяващ се на защита на магистърска теза, трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга и да подаде молба в съответната канцелария. Изискват се и копие на първа страница на дипломната работа подписана от дипломанта и научния ръководител, два броя снимки (паспортен формат), печат в книжката от библиотеката на УНСС, копие на дипломата за бакалавър.

ВАЖНО! Молби в деня на изпита не се приемат. Проверка на оценките може да бъде направена съответно – за бакалаври в отдел “Студенти-бакалавър” – г-жа Катрин Вангелова, а за магистри – в отдел “Студенти-магистър” – г-жа Даниела Илиева.

Поздрави:

Екипът на катедра “Национална и регионална сигурност”