ВАЖНО! На вниманието на магистрите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността”, 4 сем., завършили професионален бакалавър, прием м. септември 2013 г., които трябва да се дипломират през м. юли на учебна 2014/2015 г.

scan0007aВъв връзка с дипломирането си през м. юли 2015 г. студентите магистри от специалност “Икономика на отбраната и сигурността”, завършили професионален бакалавър, трябва да подадат молба (или заявление) за назначаване на научен ръководител.

Молбите се адресират до ръководителя на катедра „Национална и регионална сигурност”. Те задължително се придружават от примерна структура на магистърската теза, кратка анотация и списък на първоначално проучената литература по темата. Необходимо е темата на магистърската теза да бъде предварително консултирана от хабилитиран или нехабилитиран преподавател от катедрата или от друг член на преподавателския екип, провеждащ обучението.

Крайният срок за подаване на молбите е 30.01.2014 г., каб. 4040.

За повече информация – в катедрата, в консултационните часове на всички преподаватели от катедрата и на сайта на катедрата – раздел „Учебни материали”, където има информация за разработване на дипломни работи.