Дата за държавен изпит и защита на дипломни работи през м. март 2018г.

Уважаеми колеги,

На 27.03.2018г. (вторник) от 9.00 ч. ще се проведе държавният изпит за завършилите бакалавърско обучение на специалност “Икономика на отбраната и сигурността” и защита на магистърски тези за студентите обучаващи се в ОКС „Магистър“ в специалности „Икономика на отбраната и сигурността“ и „Икономика на отбраната и сигурността със специализация Корпоративна сигурност“. Правилата за провеждане на изпита могат да бъдат намерени в раздел “Учебни материали” от сайта на катедрата. Копие на въпросника за изпита може да получите от катедрата, кабинет 5027.

До държавен изпит се допускат само студенти, които са положили успешно всички семестриални изпити.

До 22.03.2018 г., всеки студент, явяващ се на държавен изпит, трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга и да подаде молба в отдел „Обща канцелария“. Изискват се и два броя снимки (паспортен формат).

Разпределението по зали ще бъде обявено в 8:30 часа на таблото пред катедра „Национална и регионална сигурност“ /каб.5027/.

ВАЖНО! Молби в деня на изпита не се приемат. Проверка на оценките може да бъде направена в отдел “Обща канцелария” – г-жа Катрин Вангелова.

Срокът за предаване на завършените дипломни работи е 12.03.2018г.

Поздрави:

Екипът на катедра “Национална и регионална сигурност”