ВАЖНО! Подаване на молби за дипломни работи

Във връзка с дипломирането си през м. юли 2017 г. студентите магистри от специалности “Икономика на отбраната и сигурността“ и „Икономика на отбраната и сигурността” със специализация „Корпоративна сигурност“, прием м. септември 2016 г., трябва да подадат молба (или заявление) за назначаване на научен ръководител.
Молбите се адресират до ръководителя на катедра „Национална и регионална сигурност”. Те задължително се придружават от примерна структура на магистърската теза, кратка анотация и списък на първоначално проучената литература по темата. Необходимо е темата на магистърската теза да бъде предварително консултирана от груповия ръководител на специалността.

Специалност „Икономика на отбраната и сигурността”, 2 семестъра (прием септември 2016 г.) – научен ръководител ас. д-р Екатерина Богомилова
Специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ със специализация „Корпоративна сигурност“, 2 семестъра (прием септември 2016 г.) – научен ръководител гл. ас. д-р Юри Ценков
Крайният срок за подаване на молбите е 01.03.2017 г., каб. 5027.
За повече информация – в катедрата, в консултационните часове на всички преподаватели от катедрата и на сайта на катедрата – раздел „Учебни материали”, където има информация за разработване на дипломни работи.