Тържествено връчване на дипломи

Дипломираха се бакалаврите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ и магистрите от специалностите „Икономика на отбраната и сигурността“ – два и четири семестъра, и „Икономика на отбраната и сигурността“ със специализация „Корпоративна сигурност“. Тържеството се проведе на 27 октомври 2016 г. в препълнената зала „Тържествена“ в УНСС, която стана свидетел на още един паметен момент за студенти, родители и преподаватели.

В своето тържествено слово проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“ и ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“, отбеляза важността на този ден за всички присъстващи, посочвайки, че „Икономика на отбраната и сигурността“ е най-предпочитана специалност от второкурсниците в професионалното направление и една от най-значимите за развитието на отбранителния сектор в България.

От името на ректора  проф. д.ик.н. Стати Статев и цялото ректорско ръководство доц. д-р Стела Ралева, зам.-ректор на УНСС,  поздрави студентите за успешното им дипломиране и им пожела успешна реализация и високи професионални успехи.

Тържествени обръщения направиха и дългогодишният ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“ проф. д-р Тилчо Иванов, който пожела на новодипломираните бакалаври и магистри да не се плашат от трудностите и да дават всичко от себе си, за да постигнат успехите, на които се надяват, както и специалният гост на събитието Йордан Господинов, по-известен като Дачко от тв предаване „Аламинут“.