ВАЖНО! НА ВНИМАНИЕТО НА МАГИСТРИТЕ ОТ СПЕЦИАЛНОСТ „ИКОНОМИКА НА ОТБРАНАТА И СИГУРНОСТТА” СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ „КОРПОРАТИВНА СИГУРНОСТ”, 2 СЕМ., ПРИЕМ СЕПТЕМВРИ 2015 Г.

Във връзка с дипломирането си през м. юли 2016 г. студентите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността” със специализация „Корпоративна сигурност”, 2 сем., прием септември 2015 г., трябва да подадат молба за определяне на тема на магистърската теза и назначаване на научен ръководител. Образец на молбата може да бе намерен тук:

Изисквания за разработване на дипломна работа


Молбите се адресират до проф. д-р Димитър Димитров – ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност”. Те задължително се придружават от примерна структура на магистърската теза, кратка анотация и списък на първоначално проучената литература по темата. Задължително е темата на магистърската теза да бъде предварително консултирана с ас. д-р Юри Ценков, който е определен от страна на катедрата за отговорник на групата.

Молбите се подават до 29.02.2016 г., понеделник, в каб. 5027, Нов корпус, УНСС.

За повече информация – в катедрата, в консултационните часове на ас. д-р Юри Ценков и на сайта на катедрата – раздел „Учебни материали”, където има информация за разработване на дипломни работи.