ВАЖНО! НА ВНИМАНИЕТО НА МАГИСТРИТЕ ОТ СПЕЦИАЛНОСТ „ИКОНОМИКА НА ОТБРАНАТА И СИГУРНОСТТА”, СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ „КОРПОРАТИВНА СИГУРНОСТ”, ПРИЕМ ЯНУАРИ 2015 Г.

Във връзка с дипломирането си през м. март 2016 г. студентите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността”, със специализация „Корпоративна сигурност“, 2 сем., прием януари 2015 г., трябва да подадат молба за назначаване на научен ръководител. Образец на молбата може да бе намерен тук:
http://www.e-dnrs.org/?page_id=2864
Молбите се адресират до ръководителя на катедра „Национална и регионална сигурност”. Те задължително се придружават от примерна структура на магистърската теза, кратка анотация и списък на първоначално проучената литература по темата. Необходимо е темата на магистърската теза да бъде предварително консултирана от хабилитиран или нехабилитиран преподавател от катедрата или от друг член на преподавателския екип, провеждащ обучението.

Молбите се подават до 18.12.2015 г. в каб. 5027, Нов корпус, УНСС.
За повече информация – в катедрата, в консултационните часове на всички преподаватели от катедрата и на сайта на катедрата – раздел „Учебни материали”, където има информация за разработване на дипломни работи.