[:en]Държавен изпит и защитa на дипломни работи през октомври

На 30 октомври 2015 г. (петък) от 9.00 ч. ще се проведе държавния изпит на специалност “Икономика на отбраната и сигурността” за завършващите бакалавърско обучение. Правилата за провеждане на изпита могат да бъдат намерени в раздел “Учебни материали” на сайта на катедрата. Копие на въпросника за изпита може да получите от катедрата, каб. 5027.

Защитите на дипломни работи за всички форми на магистърско обучение  ще се проведат също на 30 октомври 2015 г. от 9.00 часа. Срокът за предаването на готовите дипломни работи е 19 октомври 2015 г. (понеделник).

Дипломните работи трябва да бъдат отпечатани, подвързани в 2 екземпляра, подписани от дипломанта и научния ръководител. Двата подписани екземпляра, електронно копие на дипломната работа на CD, както и попълнена и подписана декларация по образец трябва да бъдат предадени в катедрата, каб. 5027. Изискват се и копие на първа страница на дипломната работа подписана от дипломанта и научния ръководител, два броя снимки (паспортен формат), печат в книжката от библиотеката на УНСС, копие на дипломата за бакалавър.

До държавен изпит и защита се допускат само студенти, които са положили успешно всички изпити. До 22 октомври 2015 г., всеки явяващ се на държавен изпит или защита на дипломна работа трябва да провери дали има нанесени всички оценки в Главната книга и да подаде молба в съответната канцелария.

ВАЖНО Молби в деня на изпита не се приемат.  Проверката за оценки може да бъде направена съответно, за бакалаври в отдел “Студенти –  бакалавър”, и за магистри – в отдел “Студенти – магистър”.