Прием по магистърски програми за учебната 2015-2016

Срокът за подаване на документи за български граждани е 24.09.2015 г.

Пожелаваме Ви успех!

През есента на 2015 г. е обявен  прием по следните магистърски програми към катедра „Национална и регионална сигурност“:

 Нова международна магистърска програма на английски език „Икономика на отбраната и сигурността” със специализация „Ядрена сигурност”. Водеща катедра е катедра „Национална и регионална сигурност”. Продължителността на обучението е двугодишно (4 семестъра), с подкрепата на Международната агенция за ядрена сигурност.

„Икономика на отбраната и сигурността” със специализация „Корпоративна сигурност”, редовно обучение, 2 семестъра, платена форма – в нея могат да кандидатстват всички завършили бакалавърска или магистърска степен, независимо от завършената специалност и от годината на завършване (без завършили професионален бакалавър).

„Икономика на отбраната и сигурността”, редовно обучение, 3  семестъра, платена форма – за завършили бакалавърска степен по друга икономическа специалност, независимо от годината на завършване.

“Икономика на отбраната и сигурността”, редовно обучение, 2 семестъра, държавна поръчка – в нея могат да кандидатстват само завършили бакалавърска степен по същата специалност, независимо от годината на завършване.

Повече информация на: Сайта на катедрата – раздел „Магистърски програми“ , Как да кандидатствамЧесто задавани въпроси

Сайт на УНСС: График за прием на магистри